Aug 19, 2008, 7:27 AM

Играта ти... 

  Poetry » Love
489 0 1
___________________________________

Нечестен, чужд, способен на лъжи.
Изменно глупав в своята любов.
Не ти ли е гузно, не ти ли тежи?
Как се промени, как стана тъй суров?

Дългите ни разговори за света,
идеите ти за живота и хората,
тя ли сега ти говори,тя ли е греха?
Питам се едно - къде, за Бога, ти е волята?

Нима не намери капка смелост, съчувствие?
Не можа да ме погледнеш, да признаеш?
Че си с нея вече имах предчувствие,
но чаках ти сам играта си да изиграеш.



Oбзор,16.08.08г.                                                                               

_____________________________________________ 

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??