Il cuore altrade
Открадна ми сърцето, занесе го във рая.
Боже, как успя?!
Искрено и нежно искаше го, знам.
Чакаше ме, копнееше да ти го дам.
Ангелче крилато да ме пази, ти ми прати.
Шепнеше ми то, дума след дума...
Любовта на твоята врата почука - отвори й.
Искрено желая любовта и твоята душа в замяна.
Моля те сега, никога не ме оставяй!
Ела... прегърни ме и до мене остани...
Завинаги!
© Йорданка Янчова All rights reserved.