Колко е дълъг... или
колко е кратък пътят към нищото.
Да дотичам ли... или да остана,
пъплейки в тази низост...?
Да затварям очи от погнуса,
да се моля... и как,
като въздух не стига.
Да се моля за приятелска длан,
Да се моля да се впиша в живота...
Да се моля... Или... да дотичам...
© Галя Николова All rights reserved.