May 3, 2016, 10:22 PM

Или може би не точно тя 

  Poetry » Love
307 0 1

Добротата от мен се бе наканила да си тръгва:
черен шлифер, чадър, пътна чанта със цип.

 

Някой викна след нея: "Чакай!". Тя се обърна
и изпусна в краката си папка със стихове.

 

Тя си сблъска челото във твойто, наведена
да събира разпръснати късчета "аз".

 

Ти подаде ръка. Не на мене, на нея
и я сложи в моята топла длан.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??