Казват, че създадени сме, за да сме щастливи,
но илюзия е щастието щом душата ни е прикована в затвор.
Затвора е нашето земно тяло и се руши ден след ден, след ден ...
Някой си докарва щастие като взима дрога,
други пият алкохол –
душата си за кратко освобождават от тялото си-
земния затвор...
Изпадат йогите в нирвана –
тогава душата им лети и слива се със цялата вселена...
Но тънка нишка душата им държи към тялото им –
към затвора...
За това, не се заблуждавайте, че създадени сме,
за да сме щастливи...
Илюзия е щастието, както и нашият живот...
15-09-2018 год. Maryroj
© МД All rights reserved.