Има много прекрасни залези,
невиждани от толкова очи.
Има толкоз мъки неизказани,
събрани в хорските души!
Има пътници без посока
и билет в ръка не държат.
Има пътища прекъснати,
не минават хора по тях.
Има толкова наивно вярващи,
че още около тях върти се света.
Хора, някои просто продажници,
в ръце държат глупост, не света!
© Дива Самодива All rights reserved.