ИМА...
Има думи, които мълчат
и мълчание, дето говори
на сърцето по дългия път,
в светли бездни и в тъмни простори...
Има нежност, която боли,
но и болка, която лекува...
Добротата и злото дали
в абсолютност една съществуват?
Знам - сълзата е вчерашен смях
и търкулва усмивка за утре...
В чудесата да вярвам не спрях -
с тази вяра събуждам се сутрин!
© Христина Радомирова All rights reserved.