Sep 1, 2012, 10:31 PM  

"Има и такива хора!" - изрекох, но без глас. 

  Poetry » Love
444 0 0


"Има и такива хора!" -
изрекох без глас.

В живота сякаш пустота напира -
превземаща, отнемаща от мен.
По мъничко душата ми изпива,
дори дъхът ми взе във плен!

Повярвах в теб, но се излъгах,
повярвах и на нашите мечти...
Дали сгреших или се подлъгах,
от раните на любовта боли!


С лъжи - надежди ти раздаваш!
Измамна плам в Коравото сърце!
На всички вричаш се и обещаваш!
Без съвест, без душа и без сърце!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??