Омръзна ми да живея с надежди.
Те са така ефирни и облачни,
миражни и подхлъзващи...
Търся си парашут, за да сляза от тях.
Не искам вече да възсядам розовите облаци
на надеждите, а да живея без илюзии -
на твърда земя - в реалността.
Има ли убийци на надежди?
Дайте ми надежда, че има...
© Мери All rights reserved.