Имах любови...имах мечти!?
Имах надежди и водих воини.
Надявах се,плаках ,отчяно молех
да бъда разбран...но някак останах сиротен и сам.Безлюден е днес моят адрес
и никой не иска с мен да дружи
неволно абсурден и тъжен сега
не искам да водя излишна воина.
Живота е странен за всеки човек
различен но точен орисан за тебе
защото живота знае че човек е велик.
© Ангел All rights reserved.