Как искам да ми кажеш,
че нощите без мен са много тъжни.
Че тялото от студ се гърчи
в очакване за топлина.
Че всичко в теб се къса
от тишината и страха,
че няма да се върна.
Как искам да ми кажеш:
"Без теб животът ми е празен,
очите пълни със сълзи са".
Че дните нижат се безкрайно,
а времето е спряло -
на точен ден и точна дата.
... Че молиш се на Бог да ти прости...
Наелектризирано мълчание....
Добре ли чух? - Ти каза: - Остани!
© Мариана Вълкова All rights reserved.
на точен ден и дата"
Харесвам стиховете ти, здравей!