Вампир кръводарител
и вълк овчар.
Безумец учител
и богат клошар.
Супа на скара,
вятър във клетка.
Любов във шамара,
или... в епроветка...
Злато от тиня,
сърце от чугун.
Райска пустиня,
здраве... с бастун...
Мъже с женски свойства
в плетеница безсмислена,
и едно безпокойство,
че последното... си е истина...
19.11.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.