Всяка сянка не ще е докрай.
И ще тръгна по пътя нататък,
но ще помня какво изживях...
Нека има и слънце, и песен.
Много радост и топли очи.
Знам, че лято е - още ще пея
за ония очаквани дни.
Време има за утро чудесно,
късче огън в очите гори.
А сърцето и мъдро, и грешно,
още дълго ще бие в гърди.© Дора Ефтимова All rights reserved.