Има смисъл
Щом усмивка изпада в екстаз
и избухва във смях,
безконтролна и дива;
щом напъпила малката аз
неусетно пораствам,
свободна и жива;
щом зелена, студена елха
носи коледна страст,
огнена и щастлива,
има смисъл във детския плач,
има тайна една,
простичка и красива!
© Владислава Генова All rights reserved.