Срещнах те, когато си отивах,
опознах те, без да те познавам.
В любовта безумно те презирах…
Имах те и пак те пожелавам.
Тръгвах, връщах се, отново тръгвах,
все така в безкраен кръговрат,
все същи пътища, а не омръзват…
пристъпвам пак по стария асфалт.
Намерих те, преди да те изгубя,
познавах те, преди да те познавам.
Връщам се и зная, че си струва.
Имам те и пак ще те желая.
© Или Дадарова All rights reserved.