Имам нужда от теб, от гласа ти,
от гальовната, силна ръка,
имам нужда от теб, от смеха ти,
да разцъфна във твойта съдба.
Имам нужда до теб да се будя,
да ти милвам със поглед лика,
имам нужда страстта да събудя,
и да дишам живот от мига.
Имам нужда до теб да остана,
че без теб съм самотна звезда,
имам нужда в сърце да пристана,
ти си моята сродна душа.
Имам нужда във вените мои,
твоя кръв и през мен да тече,
разтвориме във мислите твои,
всичко твое, към теб ме влече.
Чрез теб остарявам красиво...
© Неземна All rights reserved.