Малко ни е нужно да сме щастливи и много време, докато го разберем!...
Когато държа любимия
за ръка, а детето ни -
в другата си ръка,
имам богатствата на Света!...
Когато смехът на приятелите ми
се слива със моя смях,
а думите им отекват в мене,
както и моите - в тях;
когато краката ми стъпват
по камъни, пръст и трева,
а очите ми се пълнят
с природната красота;
когато правя неща, които обичам
и удовлетворение
от които изпитвам,
какво повече да искам!?...
2007г.
© Радослава Антонова All rights reserved.