Aug 8, 2004, 3:28 AM

Имаш живота Ми 

  Poetry
1090 0 0
Идваш всяка нощ в леглото МИ,
правиш на плисета всеки сантиметър от чаршафа МИ...
Плисираш така прицизно и душата МИ,
а кръвта завира и нахлува във главата МИ...

Бавно се накъсва мисълта МИ,
тихичко отеква във ноща гласа МИ...
Желаеш до безумие плътта МИ,
без да знаеш,че твой е и живота МИ...

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??