Имаш ли приятел верен,
не ще бъдеш сам някой ден,
когато от света суров
останеш ти сломен.
Когато помощ ти потрябва,
до чужда ти недей прибягва,
а неговата потърси.
Повярвай, не ще сбъркаш ти!
Когато трябва ти опора,
предаден си от всички хора,
когато веч не можеш каза мамо,
потърси приятелското рамо.
Поиска ли той твоята ръка.
Подай му я - просто ей така,
без да искаш ти възмездие
за това свое действие.
© Александра Иванова All rights reserved.
те няма да те предадат!
Поздрав, Саше!