Имам само нега във очите си.
Имам тайно име на самодива
и аромат на мускус
и див карамфил.
Много, много съм хубава.
Всичките ми извивки
са на пълноводна река
Много, много съм хубава.
А по стъпките ми бягат мелодии.
Много, много съм хубава.
Всяка вечер
аз съм
Тъмнооката
в съня ти.
© Ина Костова All rights reserved.