Името на любовта
Откакто срещнах те
Будува с мен Луната
И Слънцето не спи добре
Часовникът безспирно трака.
Астрални знаци се редуват
Минутите във мен за тебе все бленуват.
Така живея ден по ден
Единствено за теб жадувам -несломен!
Ах, как мечтая те ефирна,
Лека… да те прегръщам нежна.
Едва поел си дъх да ти шептя безспирно
Как искам да ти дам Вселената безбрежна.
Сега, унесен в сън и във мечти,
А после буден, усещаш силата във себе си дори,
Навярно вечно ще намирам знак
Да те желая пак и пак и пак..
Реалност и мечти се сливат в дива мантра,
А аз света събирам в името ти - Александра!
21.04.2024
© Владимир Велев All rights reserved.