Nov 11, 2007, 11:00 AM

Импресия 

  Poetry » Love
1038 0 6
 

Пада есен... ( може би „идва?")

Изгрява нощ... ( дали не „пада?")

Пристъпваш тихо.

Ръми, ръми листопада.

Слънцето потъва

в глъбините на нощта.

Отнякъде звучи лира.

Очарование от любовта.

Диамантен сън в позлата.

Утро...

Роса във розите блести.

Две души прегърнати.

Може би сме аз и ти...

 

© Валентин Кабакчиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??