Sep 4, 2007, 9:06 AM

импулсивно 

  Poetry
560 0 3
 

ИМПУЛСИВНО



Колко импулса имаш тази вечер?

            - Много.

О кей, добре!

Заедно ли ще бъдем цяла вечност?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

С колко импулса си  днес?

            - Малко.

Зле! Вървим по пътечката

                                    надолу,

                                               надолу,

                                                           надолу...


Само без удари под кръста, моля!

© Бина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??