Ин и Ян са тука, на Земята!
Те търсят се, все още не изгубили
надежда свята, че свойте светове
в едно ще слеят. Забленували
един за друг, Всемира преобръщат
в дирене на Общата магия,
която с нежност ще ги приласкае
под своето крило. И без носталгия
за миналите дни напред ще крачат,
защото светлото все тъй ще ги зове.
И няма тъмнина над тях да властва -
с любов преодоляват стръмни брегове.
Орисията на своята съдба открили,
сърцата им ще затуптят в едно.
Със тях до край ще бъде светлата магия -
феерия от ярки цветове. Дано!
© Петя Кръстева All rights reserved.