The work is not suitable for people under 18 years of age.
Как искам аз да ви разкажа
какво се случи вчера с мен,
лежа си кротичко на плажа,
а слънцето пече над мен.
До мене тихичко лежи си
изпечен, перест, див „петел”,
и пасиансчета реди си,
съседния шезлонг заел.
Изправих се и грациозно
поех по пясъка горещ,
не мислех, че е невъзможно
да стъпвам леко в тази пещ.
Подскочих и се льоснах славно
върху лежащия „петел”,
а той, с прегръдка незабавно
позицията бе заел.
Засрамих се и станах плахо,
а той пък легна по корем
и най-нахално ми помаха -
„Ела да легнеш, тук, до мен!”
Под него пясъка изровен,
като от рало изоран…
какъв бе този ден съдбовен,
за мен ли точно бе избран!?
© Валка All rights reserved.
Липсват ми твоите стихове!!!