Подобно на дете бизпризорно,
на произвола оставено,
е Българското ни слово -
подхвърляно като еквилибристика.
И питам се аз - отново и отново:
"Дали Институт по Българистика
наистина съществува
или е ... мистика?
© Вълчо Шукерски All rights reserved.
Поздрав за темата, Вълчо!👍