Бягахме, рискувахме ненавиждахме.
Принудихме се!
Беше интересно, беше любопитно.
Да видим чуждото.
Да видим други хора, други култури.
-Ето ти СВОБОДА!
Почуствахме носталгия – тя ни настигна.
Борба да преодолееш борба да се смириш.
Да им покажем – кои сме "Ние"
Борба да решиш – оставаш или Не!
Няма на къде.
Те излязоха прави ;Те победиха.
Съжаление и разочарование от Българщината – недодялана"
Щe минат години и то славни, децата ни ще питат,
-Кои сме ние? Откъде сме ние?
Но не ще има Българи да им отговорят.
Ние взехме решение господа.
Ние сме в ръцете им.!
Какво му казваме на това?
Демокрация,Интеграция
или
Monkey style >>>!
Anastasia
03-03-2015
© Asya Dimitrova All rights reserved.