- Здравейте, господине! Извинете, как се казвате?!
- Аз нямам име, аз съм той, създадох Вас.
Сега играя роля на обществен строй и храня се с кланета.
- О, не мога да повярвам, че ви има! Моля, докажете!
- Но, разбира се!
Извадете късче вяра и ме приемете наготово.
Даже няма нужда да четете оная стара книга.
Позволявам ви да се мразите и да съм причина
да се избивате, докато споменавате името ми.
- А вие все пак, не ни ли пазите? Каква е ваш'та роля?!
- Аз съм доста удобно извинение за хора без воля.
Пазя ви, докато лазите и пазите ме със свещи в ръце.
Но като цяло много ме дразните.
Изисквате прекалено много време! Умрете ли, не ми дреме.
Ако възкръснете, също. Аз съм могъщо същество.
От няколко хиляди години живея в главите ви.
Аз създадох вас, вие мен, благодаря!
Имам планове да газя и горя това,
което се опитвате да пазите чрез мен.
Уморен съм да играя роли, слагам кръста наобратно.
Аз съм господ, многократно по-различен от този по иконите.
Когато падате на колене, да ми се молите,
моля ви, затваряйте вратата на ада,
след като я отворите.
- Амин!
© Нечарм All rights reserved.