Интимно
Покров беззвезден свода е закрил,
прозорецът дискретен тюл покрил,
с искрящо вино от кристална кана
целувка жарка – сякаш за подкана.
Димяща вана – чувствено начало,
чаршаф в сатен, а времето е спряло,
ефирен лъх – омайващо ухание,
влудяващ зов на страстното желание.
Гореща влага между две бедра,
разтърсващ допир с пръсти на ръка
и устни мъжки, гладни в нощта
да вкусят от наболите зърна.
Свеща изгаря, трепвайки, с тъга,
прилепват жадно нашите тела,
ще те обгърна плътно, нежно, а накрая
ще се отпусна, бавно да те обладая.
17.09.2007