Интимно
с теб
си разменяме
късчета светлина
(няма нужда от клетвени изречения)
и днес
на крак
изричаме копнежи и съмнения
(живеем в смъртното човешко измерение)
прегръщаме се
с поглед
в сладостта на ласкавия миг
(под миглите си крием песъчинките на здрача)
така живеем
ден за ден
и ден след ден
(дори да искам няма как да те изплача)
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.