Кажи, че ме обичаш! Излъжи! -
за повече да моля и не смея....
без музика, без тебе и без стих
на тоя свят не мога да живея...
Защо се лъгах толкова, защо?
- дори без теб Земята се въртеше
и не едно обично същество
изгубих... Ти защо до мен не беше?
Сега си тук, по-жалък и от шут,
очакваш с мен да доживееш края.
Е, влизай - вън е зима, кучи студ.
Засмях се. На какво - и аз не зная!
© Кети Рашева All rights reserved.
Възхищавам се на умението ти да обичаш, Кети!
Удоволствие е такава поезия!