Исках да съм пойна птичка,
кацнала на твойто рамо -
да те радвам и увличам
със мелодия омайна...
Исках да съм цвете чудно,
расло в твоята градина -
с аромата да те будя
в утро свежо и невинно...
Исках да съм лъч отронен,
стоплил твоя свят арктичен.
Ти не стана сбъднат спомен.
И какво от туй? Обичах...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
Много!!!
((( )))