Nov 3, 2009, 1:03 AM  

Исках да те нарисувам 

  Poetry
1557 0 6

От счупените си мечти със стъкълцата цветни,

върху платно от сънища недосънувани…

посипах мисли - тънки паяжини сплетени

и с тях  поисках да те нарисувам…

 

 

В очите ти наслагах от детството си акварели.

Върху ръцете ти от младостта си вишнев цвят разлях.

А за Душата ти... светли багри не намерих…

и сянката на моя ден до теб да сложа не успях.

 

В торба съшита от надежди нещата си събрах…

и тръгнах да те търся, във времето възкръснала.

Но че в багажа трябвало е вятъра да сложа, не разбрах.

И той дойде! Настигна ме… и с времето разпръсна ме.

© Росица Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??