ИСКАМ
Искам да ме галиш и прегръщаш
и да ме целуваш до припадък.
Да си тръгваш и да се завръщаш,
даже и горчив, да бъдеш сладък!
Искам да си мой и в изневяра
и да бъда с теб до сетни сили!
В твоя буен огън да изгарям,
в мен да топлиш устните си мили…
Искам да те пия на почивки
като пълна чаша старо вино.
Да докосваш моите извивки…
Искам да останеш с мен завинаги!!!
© Теменужка Маринова All rights reserved.