Искам всеки ден да започва с усмивка
и да свършва така. Искам силно да вярвам
във нещо и нека това е любовта.
Но не тази, която някои мислят, че изпитват.
Не тази, която наранява и боли. А тази, за която
си обречен и никой няма да ви раздели.
Тази, която те връща към живота и осъзнаваш
защо си тук. Тази, която те кара да се бориш и
да бъдеш истински до някой друг.
Тази, която нежно те целува и те гали със мечти.
Тази, за която повечето казват, че я няма, ала знам,
че скоро ще се появи.
Надеждите си до една аз ще заложа и вярата си като
подпис аз ще дам и вярвам, че двойно ще спечеля с
любов по-истинска от Божи храм.
© Йоана All rights reserved.