Sep 14, 2019, 2:52 PM

Искам 

  Poetry » Love
529 3 5

Слънцето се спъна 

в камъче на пътя, 

светлина разплиска 

в моята душа. 

Искам да дотичам, 

за да те прегърна 

и да те превърна 

в слънчева жена.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??