Nov 17, 2007, 8:24 PM

Искам... 

  Poetry » Love
1220 0 5

Искам да бъда въздуха,

за да не можеш без мен...

искам да бъда водата,

за да жадуваш за мен...

искам да бъда слънцето,

за да ме искаш всеки ден...

искам да бъда залеза,

за да ме чакаш да заляза...

искам да бъда и изгрева...

за да ме чакаш и отново да изгрея...

но искам да бъда и себе си,

а ти да продължаваш да ме искаш...

както искаш всички тези 5 неща...!

© Красимира Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??