Искам цяла нощ да те целувам.
И да галя твоите коси.
Да ти пея. Да ме гледаш влюбено.
Да ти подаря всички звезди.
Искам цял живот да бъда с тебе.
В радости, в нечакани беди.
И дори смъртта, смъртта далечна,
да не може да ни раздели.
© Пламен Константинов All rights reserved.