Jan 31, 2018, 8:42 AM

Искам, да! 

  Poetry » Other
360 2 2

Искам,
да!
Много искам
нещо, 
което си струва
наистина.

 

А няма цена.

 

И няма 
друг начин
на сбъдване,
освен себе си
да даря.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??