Nov 28, 2009, 12:33 AM

Искам да нарисувам... IІ част 

  Poetry » Phylosophy
892 0 1

 

                     Искам да нарисувам

                     символите на смъртта - Аушвиц и  Освиенцим.

                     10 000 измършавели еврейски тела с татуировки.

                     Пътят към Рая, какъвто си го представяте.

                     Написването на Манасиевата хроника.

                     Строежът на Айфеловата кула.

                     Искам да рисувам

                     Портрет на Дориан Грей, но не по Оскар Уайлд.

                     Как е потънал корабът "Титаник".

                     Походът на Аспаруховите конници.

                     Разрушаването на Китайската  стена.

                     Искам да рисувам

                     Картини, на които би завидял Пикасо.

                     Картини, които могат да рекламират паста за

                     зъби "Поморин".

                     Картини, с които да платя безплатния обяд

                     на 300 просяка.

                     Картини, на които синове целуват мащехите си.

                     Картини, чиятo истинска стойност знаят само

                     близките ти.

                     Картини, които влюбените намират под коледното

                     дърво.

                     Искам да нарисувам

                                                      картини.

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??