На Павел
Искам да съм пеперуда,
да летя над света…
Да виждам хора,
с различни настроения и лица!
Искам да имам цветни крила,
носещи само любов и красота…
Искам да се нося из въздуха,
като една мечта…
Искам…
Да кацна на това беззащитно цвете,
и да усетя онази тръпка!
Ах, как искам …
да мога целуна това лале,
да си представя, че целувам теб…
Искам, когато летя в небето,
да оставям прашинки след мен!
И те да падат,
в сърцето,
обичано единствено от мен!
Искам всички да видят,
че тези прашинки са моята любов към теб!
Искам …
Да ме уловиш с твоите топли ръце!
Да усетя теб и твоята нежност,
и да стана вечна пленница твоето сърце!
21.11.2007
© Усмивка All rights reserved.