Искам като Тате
Искам, като тате
да стана голям,
силен и сръчен.
Да поправям всичко,
да изкарвам като него парички,
за да купя на мама
най-хубавата рокля.
Да имам кола, въдица,
и да хвана най-голямата риба.
И китара като неговата искам,
да пея песнички на брега на морето
около огъня с моите приятели.
Искам, като татко да съм татко,
ама татко пак да ми е татко и
никога да не остарява,
защото няма да има кой да се грижи
за баба и дядо, за мен и за мама.
Обичам те ....Татко!!!
Авт.Весо: 1.12.2019г.
© Веселин Христов All rights reserved.