Искам да съм твоята Безценна,
без мен да не можеш да дишаш.
Да съм ти и като ден неотменна,
и за моята любов да въздишаш.
Искам да съм в твоите циклони,
да съм ти във всеки епицентър.
Да ти объркам всички хормони,
разместила пластове...Център.
Искам и да съм в твоето време.
и все аз да ти тръпна в главата.
До края искам да те превзема,
Искам аз да съм ти съдбата...
© Ивелина каменова All rights reserved.