Искам да те има.
Като прозорец в моята стая.
Като слънце в студената зима.
Божолето, изпито до края.
Искам да те има.
Искам да те има.
Като болка, с която живея.
Като трудно намерена рима.
И мечта, по която копнея.
Искам да те има.
© Велизар All rights reserved.