Да те покажа на всички искам.
В онази, червената рокля облечена.
Да изтичат очите на всички,
пред красотата ти естествена.
Да те хвана под ръка, едва дишайки.
Тебе-центърът в очите им.
Да знаеш само, как от мъглата блестейки
ще вървя горд, като победител.
Но ти живееш само в сърцето ми,
не и в моят живот.
Ст. Русев
© Станислав Русев All rights reserved.