Jan 13, 2008, 8:48 PM

Искам да ти кажа... 

  Poetry » Love
729 0 1

Искам да ти кажа -

липсваш ми,

искам да разкажа,

слушаш ли?!

- Как бях и какво

правех, докато те нямаше,

как и защо

да те няма не трябваше.

Искам да беше тук

и да споделяше

дните ми, ти - не друг

с мен неволите да разделяше...

© Александра Чикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??