Feb 19, 2012, 9:33 PM

Искам да ти кажа 

  Poetry
1036 0 2

Не мога да спра да живея,
ще е трудно, но ще продължа,
ще ми липсваш, ще поплача,
ще говоря с Бог, с теб, със себе си, с тях,
ще бягам, ще моля, ще мълча и ще живея.

Не мога да спра да те търся,
ще е трудно, но ще замълча,
ще ми лиспваш, ще поплача,
ще се крия от тебе, от тях и от мен,
ще бягам, ще моля, ще мълча и ще живея.

Искам само нещо да ти кажа днес,
не можах, премълчах, пропилях
толкова дни,
искам само нещо да ти кажа,
обичам те и днес, и вчера, пак си само ти.

Не мога да спра да си мисля,
ще е трудно без теб да умра,
ще ми лиспваш и да плача,
и да бягам ,и да мълча, пак ще горя от любов.

Но... искам само нещо да ти кажа днес... 
обичам те... 

© Авелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Абе не може всеки ден да се твори? Иска се и душевна почивка...Аз не мога да свиря всеки ден примерно...
    Поздрави!
  • Добре,Слънчице!Много сте талантлива!Оттук-нататък се иска само много работа,нито ден без стих!И много поздрави на града на моята младост Велико Търново!
Random works
: ??:??