Искам да ти кажа нещо
И-скам да знаеш, искам да знам.
С-янка от мрака ли е твоето име.
К-олко време все чакаш ме там.
А колко пъти прошепнах „вземи ме”.
М-алко мъчително, малко магично.
Д-емони черни за мен ще забравят.
А любовта- таз дума двусрична.
Т-я иска в любов да удавя.
И-стина истинска, искаща бяла.
К-ал сред калчища, любов сред любови.
А-молети мимолетни, обич презряла.
Ж-ар за ума, за душата- отрова.
А ти ще ми кажеш ли?
Н-якога. Никога. Нищо. Не зная.
Е-втин за продан.Скъп за отплата.
Щ-е гледам напред и докрай ще играя.
О, любов близка. И все пак непозната!
© Франческа Салиери All rights reserved.