ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО!
/въведение към стихосбирката ми/
Искам да Ви кажа нещо,
но няма да го кажа аз.
Който може да чете,
да го прочете на глас !
Аз само ще стоя и слушам,
колко убедително звучат
думите ми, точно кат` куршуми,
раняват и след туй ... мълчат.
Ще ви застрелям с тез куршуми
и ............ ще се самоубия,
а после от словесната си кръв,
като вампир, ще пиша и ще пия.
Ще се напия с кеф, защото знам
не ви убих- раздрах ви на парчета
................с моите слова жестоки,
като художник, сътворил триптих
и после го разхвърлял на посоки.
А сетне ще ви търся, част по част
и себе си ще търся също.
След туй перото си ще счупя аз,
ЗАЩОТО......
словото е нежно, но могъщо!
Авт. Весо: 16.08.2018г.
© Веселин Христов All rights reserved.