Nov 26, 2006, 11:45 PM

Искам да видя ада!... 

  Poetry
750 0 2

Искам да видя ада!

Да поплувам сред пламъците му.

Да се напия с дявола.

И там да пея от кеф-

дори и фалшиво.

Да те събудя с прегракнал пиянски глас

и ти да излезеш от лавата.

Да ме поканиш на танц –

дори и престорено.

Аз ще се радвам,

сякаш пред мене стои ангел.

И ще се усмихна –

дори и фалшиво...

© Мартина Вичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??